Hva NYE iPhone X kan gjøre som iPhone 8 ikke kan
parallax background

Hva NYE iPhone X kan gjøre som iPhone 8 ikke kan

KJØP og SALG via Facebook Markedsplass
KJØP og SALG via Facebook Markedsplass
6. september 2017
Video destinasjons-sider kan øke konverteringer opptil 80%, og besøkende er vanligvis på nettsider med videoinnhold med opptil 88% lengre tid enn de ville på andre nettsider.
Tips for video-landingsside
21. september 2017

Apples nye flaggskip er her: iPhone X

Apple kom ikke med bare to nye telefoner i år. De introduserte også en tredje, iPhone X. Hva kan en iPhone X gjøre som en iPhone 8 ikke kan?

iPhone X er garantert et bra verktøy for deg som elsker å fotografere og filme!

«Kunsten å fotografere. Forenklet. Kameraer med dybde- og ansiktsanalyse gjør det mulig å skape lyseffekter med studiokvalitet. Begge kameraene på baksiden har bildestabilisering og rask optikk, slik at du får flotte bilder og videoer selv i svakt lys. Vidvinkellinsen og telelinsen gir iPhone X-kameraet optisk zoom, i tillegg til ti ganger digital zoom for bilder og seks ganger digital zoom for video.» – Apple

OLED-skjerm med HDR

Mens alle tre nye iPhone-modellene støtter HDR10- og Dolby Vision-avspilling, er det bare iPhone X som kommer med en ekte HDR-skjerm. Dette oppnås ved å bruke OLED-teknologi i stedet for LCD-skjermer med IPS som er å få på iPhone 8 og iPhone 8 Plus. OLED-skjermen på iPhone X har et betydelig høyere kontrastforhold på 1.000.000: 1, mot 1.300: 1 på iPhone 8 Plus og 1.400: 1 på iPhone 8.

Bedre batteri

Apple har et sammenligningskjema som viser at iPhone X og iPhone 8 Plus har om lag 21 timer taletid, mens iPhone 8 har ca 14 timer. For Internett-bruk, varer iPhone 8 Plus ca 13 timer, mens iPhone X og iPhone 8 kan vare rundt 12. Når det gjelder videoavspilling, iPhone 8 og iPhone X ca 12 timer og iPhone 8 Pluss 13 timer. Og for lydavspilling varer iPhone X og iPhone 8 Plus opptil 60 timer sammenlignet med 40 timer på iPhone 8.

Dobbel OIS

Mens alle tre iPhone-modellene leveres med 12 megapikselkameraer bak og 7 megapikselskyttere foran, har både iPhone X og iPhone 8 Plus en ekstra bakre kamerasensor. Disse to kameraene har to forskjellige linser: vidvinkel og telefoto. Men Apple presset to ekstra små nyanser inn i kamerahuset på iPhone X.

For det første har iPhone X optisk bildestabilisering (OIS) for begge kameraer. IPhone 8 Plus har bare OIS på det vidvinklede kameraet, slik at telekameraet blir mer utsatt for kamerarystelser.

For det andre har iPhone 8 Plus-teleobjektivet f / 2,8 blenderåpning, mens iPhone X har en f / 2,4-teleobjektiv, noe som gir en liten kant i dybdeskarphet og lave lysbilder med telefonsensoren på iPhone X.

 

PHOTOSHOOT? HOT FOTOGRAFERING SOM GIR MERVERDI · TA KONTAKT PÅ TLF 91929009 FOR FRI KONSULTASJONAnsikts ID

IPhone X-skjermen strekker seg fra toppen av telefonen helt til bunnkanten, og gir bare en liten plass øverst for ‘nudgen’, som inneholder en rekke sensorer, inkludert det nye TrueDepth-kameraet. Dette betyr at det ikke er noen hjem-knapp, og enda viktigere, ikke noen Touch ID-sensor. I stedet, med iPhone X, må du nå bruke det som heter Ansikts ID for å åpne telefonen. Den bruker infrarød kamera, flombelysning og en punktprojektor med over 30.000 usynlige punkter for å bygge og lese ansikts kart. Og siden Touch ID mangler, bruker du Ansikts ID til å godkjenne kjøp via Apple Store.

Portrett modus med frontkamera

Portrettmodus, som kun er mulig med iPhone 7 Plus bakkameraer, finnes på både iPhone 8 Plus og iPhone X. Imidlertid, takket være hjelp av flere sensorer i ‘nudgen’ på forsiden av iPhone X, kan det fremre motstående TrueDepth-kameraet også ta portrettmodus-seleksjoner.

Portrettbelysning med frontkamera

Portrettbelysning – den nye funksjonen som skanner ansiktet ditt og beregner hvordan ansiktsfunksjonene dine interagerer med forskjellige belysningssituasjoner for å skape lyseffekter – er også mulig med TrueDepth-kameraet foran. Denne kamerafunksjonen tar portrettmodus til neste nivå ved å ikke bare skille forgrunnen fra bakgrunnen, men også simulere ulike belysningssituasjoner: naturlig, studio, kontur og sene lys. Sene lys, for eksempel, holder ansiktet opplyst, men bytter den faktiske bakgrunnen med en dyp svart, simulerende profesjonelle studioportretter.

Animoji

Dette er en funksjon som er spesifikk for iPhone X som bruker TrueDepth-kameraet til å lese og analysere «mer enn 50 forskjellige muskelbevegelser» for å speile bevegelsene og uttrykkene dine på 12 forskjellige Animoji (eller animerte emoji). Tenk Snapchats dyre-ansikts-filtre, men i stedet for å overføre et bilde over ansiktet ditt, blir ansiktsbevegelsene dine enkelt etterlignet av en emoji. Animoji er opprettet i Meldinger og stemmen din er også innspilt. Den spiller i en løkke i meldingsvisningen, og når du klikker for å åpne en Animoji, vil stemmeopptaket spille sammen med det.

Er iPhone X et kamera alternativ for deg? Mer om iPhone X; bilder, spesifikasjoner, priser osv – KLIKK HER.

FOTOSHOOT? KONTAKT HOTSPOTS

SUPPORT?