KJØP og SALG via Facebook Markedsplass
Har du en PC med dårlig ytelse? Er den treg når du bruker nettleseren? SLETT data
SLETT Nettleserdata
2. september 2017
Nå har Apples nye flaggskip kommet: iPhone X
Hva NYE iPhone X kan gjøre som iPhone 8 ikke kan
13. september 2017

KJØP og SALG via Facebook Markedsplass

KJØP og SALG via Facebook Markedsplass

Facebook Markedsplass (Marketplace) er her; KJØP og SALG av varer i ditt lokalsamfunn.

Enten du er en forelder som leter etter babyklær eller en samler på jakt etter en sjelden vare, kan du kjøpe og selge på Markedsplassen. Hvordan fungerer Facebook Markedsplass? Se Facebook Hjelpesenter – Markedsplass for kjøp og salg tips.

KJØP og SELG via Facebook MarkedsplassOm Facebook Markedsplass

Hva er Markedsplassen?
Markedsplassen er en enkel og praktisk måte å kjøpe og selge i ditt område. Du kan se gjennom oppføringer eller søke etter varer i nærheten av deg for å finne gode ting å kjøpe.

Hvorfor skal jeg bruke Markedsplassen?
Du kan liste opp elementer og finne gode tilbud direkte på Facebook. Du trenger ikke å laste ned en annen app eller opprette en ny konto. Nå tusenvis av mennesker i ditt lokalsamfunn og finn unike gjenstander til salgs.

Hvor finner jeg Markedsplassen?
Markedsplassen er tilgjengelig i Facebook-appen, via iOS og Android og nettleser. Se etter ikon: KJØP og SELG via Facebook Markedsplass på bunnen av appen på iOS eller øverst på appen på Android. Hvis du bruker en nettleser, finner du Markedsplassen ikonet: KJØP og SELG via Facebook Markedsplass på venstre side på Facebook’s frontside (eller klikk her for direkte lenke).

Hvilke typer varer kjøper og selger folk?
Du finner gjenstander fra klær til TV, biler og til og med kjøp/salg/utleie av fast eiendom – og MYE MER. Folk selger brukte og nye varer, og det er enkelt å finne oppføringer i ditt lokale område. Kjøpe og selge er enkelt, og du kan koble deg til andre og se varene før du kjøper. Hva kan du ikke selge? Sjekk Facebook’s Retningslinjer for handel.

Hvordan kommuniserer jeg trygt på Markedsplassen?
Folk kan bare se informasjonen du deler offentlig på Facebook. Du bestemmer hvor mye informasjon som skal deles. Bruk Facebook Messenger eller kommuniser via Markedsplassen for å unngå spam/søppelpost og phishing. Ikke del personlig- eller bankinformasjon.

Hvordan rapporterer jeg problemer?
Facebook vil at du skal ha den beste opplevelsen mens du bruker Markedsplassen. Hvis du har et problem med en person eller et element som er oppført, som for eksempel brudd på fellesskapsstandarder, trakasserende atferd eller svindel, er det enkelt å rapportere til Facebook. Bare se etter en rapport lenke på varesiden eller på selger / kjøpers markedsplassprofil.

Hvor gammel trenger du å være å bruke Markedsplass?
Du må være 18 år eller eldre for å kjøpe og selge på Markedsplassen.

Spørsmål om hvordan du kommer igang? Se Facebook Hjelpesenter – Markedsplass.

SUPPORT? KONTAKT HOTSPOTS

SUPPORT?