Du trenger en hjemmeside, selv om du er på Facebook..

Publisert av Hotspots Espen den

..fordi innleggene du legger ut på facebook å deler vises kun til 3 – 6 % av de som følger siden din.

.

Nettsider vil være mer synlig enn en Facebookside på et Google søk

Googles søkemotor gir Facebooksiden din lite synlighet, noe som gjør at dine kunder ikke finner det du tilbyr. Derfor forsvinner potensielle kunder til konkurrenten som har bedre synlighet og gir kundene svar på det de søker. Prøv selv å Google dine tjenester og se hvor du finner din bedrift.

Annonseplattformer

Annonse

Du bør tenke på Facebook og Google som annonseplattformer hvor du kjøper annonseplass og at en nettside er plassen de kommer til etter å trykket på din annonse (også kalt landingsside) for å finne mer informasjon om det du tilbyr. Det er her du innhenter målbare data som du bruker til å spisse din markedsføring.

Målbare data, hva er det?

Det er informasjon om dine kunder som du innhenter gjennom dine betalte annonser. Dette kan være alder, sted, kjønn, interesser, hvilke enheter de bruker, hvor lang tid de bruker på din side og mange flere variabler. Her er Google analytics og Facebook business manager enestående. Dette er verktøy som skaffer deg informasjon du ikke trodde var mulig, og..

Digital Analyse

..analyse av all denne informasjonen gjør at du kan foreta smarte beslutninger og velge ut dine kundesegmenter som gir mest igjen. Slik unngår du å annonsere i blinde og du sitter igjen med meget verdifull informasjon om dine kunder, som du bruker videre og videre…

THE MORE YOU KNOW…