Tips for video-landingsside
Nå har Apples nye flaggskip kommet: iPhone X
Hva NYE iPhone X kan gjøre som iPhone 8 ikke kan
13. september 2017
Har du et SSL-sertifikat på plass? Spesielt om du innhenter sensitiv informasjon fra besøkere (ref. personvern), er det viktig at nettsiden din er sikker og troverdig. Et SSL sertifikat sjekker og verifiserer nettsiden og viser for dine besøkere at den er godkjent og sikker (mer info under).
Er din SIKKER? Nettsider med SSL belønnes av Google
28. september 2017

Tips for video-landingsside

Video destinasjons-sider kan øke konverteringer opptil 80%, og besøkende er vanligvis på nettsider med videoinnhold med opptil 88% lengre tid enn de ville på andre nettsider.

Siden Google begynte å gi fortrinnsrett til sider som inneholder videoinnhold, har video blitt en perfekt måte å øke bevisstheten til ‘ditt produkt’. Videoinnhold er tiltalende av flere grunner, du kan gjøre et godt førsteinntrykk for potensielle kunder via å utnytte videoinnhold på landings-sidene dine.

Noter: Informasjon, tips osv på denne side kan like godt brukes for Facebook sider.

Hvorfor videoinnhold

Video landings-sider er en økende trend i markedsføring. Mens de fleste landings-sider generelt er rettet mot å oppfordre kunden til å utføre en bestemt handling, for eksempel å laste ned en eBook eller bli med i en e-postliste, kan videoinnhold glede, underholde og informere potensielle kunder. Video landings-sider er kortere, lettere å fordøye og mer attraktivt for den moderne forbrukeren.

Video landings-sider kan øke konverteringer opptil 80%, og besøkende er vanligvis på nettsider med videoinnhold med opptil 88% lengre tid enn de ville på andre nettsider.

Videoinnhold er spesielt effektivt for eCommerce-nettsider. Brukerne er også 52% mer selvsikker i sine kjøp fra nettsider med videoinnhold. I tillegg var brukere som så videoinnhold på eCommerce-nettsider omtrent to minutter lenger på nettsiden, med 64% mer sannsynlighet å foreta et kjøp på siden.

Video- vs. Tradisjonelle landings-sider

Moderne markedsførere er opptatt av å gjøre minneverdige inntrykk på forbrukerne, å skille seg ut fra konkurrenter og vise reell verdi. En tradisjonell landings-side er en fin måte å vise forbrukere på at innholdet ditt er relevant for deres behov, og at de er kommet til rett sted for å lære mer om deg og ditt varemerke. Etter at de har klikket på din velplasserte målrettede annonse, kommer kunden til din landings-side for å dra nytte av tilbudet ditt, motta noe gratis eller lære mer om varemerket ditt.

En annen stor fordel med video landings-sider er at Google prioriterer nettsider med videoinnhold. Hvis nettsiden ditt er optimalisert for søkemotorer, blir rankingen din enda bedre takket være video-landingssidene.

Mobil først

Mange markedsførere har innsett potensialet for å utvikle innhold med en «mobil først» mentalitet. Visning av mobilinnhold fortsetter å vokse, flere forbrukere bruker smarttelefonene, for alt fra å surfe på internett til å handle og betale regninger.

Etter hvert som smarttelefonteknologi utvikler seg, er det flere som kjøper en mobil som klarer HD-video streaming. Derav, mer og mer videoinnhold rettet til sluttbrukere vises på mobiler.

Et annet viktig konsept i moderne markedsføring er responsiv design. Takket være mengden alternativer som tilbys moderne forbrukere som er spesifikke for internett-kompatible enheter, er det viktigere enn noensinne å designe nettsiden og innholdet for å fungere på ulike typer enheter.

For eksempel er det viktig å tenke på tommelfinger-navigering når du designer nettsider, ettersom mobilbrukere ikke bruker mus for å navigere. Optimalisering for mobile enheter er viktig for moderne digital markedsføring, og flere fagfolk innser verdien av å investere i videoinnhold for sine veldesignede og grundig optimaliserte nettsider.

Mobil åpner også døren for mer avansert målretting for markedsføringskampanjer. For eksempel kan digitale markedsførere skreddersy innhold basert på brukerens geografiske plassering for å levere mer relevant innhold. Selv om dette kanskje ikke er et realistisk alternativ for alle deler av videoinnhold, er det fortsatt viktig å huske at geo-målrettet innhold kan ha store effekter på konverterings-frekvensene, samtidig som du bygger og styrker merkevaren din på lokale nivåer.

Tips for video-landingsside

Det finnes utallige verktøy tilgjengelig for å selv utvikle videoinnhold til liten eller ingen pris, bortsett fra egen-tid. Nesten enhver bedrift av enhver størrelse i alle bransjer kan produsere videokvalitet av høy kvalitet, så det er viktig å benytte denne muligheten så snart som mulig. Om du ikke innehar kompetanse eller har tid selv, kontakt noen som kan produsere videoer for deg, f.eks. HOTSPOTS.

Verdien av videoinnhold har vært kjent i flere år, og hvis du ikke fokuserer på dette, vil dine konkurrenter helt sikkert gjøre det. Vurder følgende tips for å produsere videoer av høy kvalitet:

  • Start nå. Igjen, hvis du ikke har innsett potensialet for videoinnhold for å skape synlighet for merkevaren din, så vil dine konkurrenter. Det er viktig å investere i videoinnhold for landings-sidene dine nå enn senere. Test, test og test igjen – en kvalitets-video er så mye mer!
  • Ikke la tanken på kostnad stoppe deg. Videoinnhold er mye billigere å produsere enn de fleste innser. Selv om du har liten eller ingen erfaring med videoproduksjon, trenger du ikke å forbløffe publikum, bare gi dem noe herlig og verdifullt. Enkle videoer som bedriftsoppdateringer, fortellinger, forbrukers suksesshistorier og produktdemoer er gode måter å komme i gang med å levere videoinnhold til ditt publikum, dine følgere.
  • Kjenn ditt publikum, dine følgere. Oppdaterte kundeprofiler er et av de kraftigste verktøyene i en markedsfører arsenal. Hvis du har en veldig klar ide om hvem du vil attrahere til merkevaren din, utvikler du videoinnhold som vil snakke til deres behov og ønsker, og som svarer på spørsmålene de sannsynligvis har om merkevaren din.
  • Vurder hvordan videoen er optimalisert. Videoinnhold er engasjerende, men kan også være irriterende for noen brukere. Noen funksjoner som f.eks. automatisk avspilling kan irritere en kunde. Sørg for at brukerne kan starte avspilling og pause videoen selv, utvide den til fullskjerm og dempe lyden hvis de ønsker det. Hvis det er mulig, kan du investere i bildetekst for videoen din, slik at den er tilgjengelig for et bredere publikum.
  • Gjør videoen relevant og verdifullt. Hvis du kjenner din kundebase, bør det ikke være veldig vanskelig å utvikle videoinnhold de vil nyte. Ikke kast bort potensielle kunders tid. Gi dem en grunn til å klikke på linken din, og sørg for at de blir fornøyde med videoinnholdet ditt som følger.
  • Følg opp. En god tur fortjener en annen, så gjør ikke ett stykke videoinnhold til en god frittstående opplevelse for dine potensielle kunder, men gjør flere eller en serie. Videoserier er gode verktøy for å bygge bevissthet. Brukere som ser på dine første videoer vil ønske å holde fast på hva som skal komme, og vil ønske å følge med på hva som kommer videre.

Dette er bare noen av måtene du kan vinne på å ha en video-landingsside. Verdien av godt utformede sider og videoinnhold har vært kjent i markedsføringsverdenen i flere år, så det er avgjørende å fokusere på det potensialet at en kombinasjon av de to kan ha for merkevaren, konverteringsfrekvensen og mer til i et konkurrerende marked.

Ta gjerne kontakt med HOTSPOTS for en demonstrasjon.

DEMONSTRASJON/SUPPORT? KONTAKT HOTSPOTS

SUPPORT?