Videoannonsering

Publisert av Hotspots Espen den

Hvorfor bruke video?

“Et bilde sier mer en tusen ord” har vi vel alle hørt. Men hvor mange ord sier da en video?

FACEBOOKANNONSE

En videoannonse på facebook skaper i gjennomsnitt 60 % mer engasjement enn et bilde. Dette stemmer bra med at vi mennesker er late informasjonsbehandlere og ser heller en video enn å lese mengder av tekst. Dette er også grunnen til at flere og flere av våre kunder ønsker å ta i bruk video for å synliggjøre seg i sosiale medier. Videoannonser har vi i Hotspots sett at var den mest kostnadseffektive måten å markedsføre seg på i 2017, og denne trenden bare fortsetter å øke i 2018.

Du har sikkert sett noen av våre videoer, hvor vi har filmet med Drone?

Dji Mavick Pro i solnedgang, tatt fra Spillumsaksla

KORTE VIDEOER

Korte videoer er det som funker best. Anbefalingen og kanskje også utfordringen med dette er å formidle ditt budskap innenfor 15 sekunder. Klarer du dette er sannsynligheten større for at målgruppen din ser mesteparten av videoen. Visste du at de fleste vil kunne huske videoinnhold de har sett på Facebook etter bare ¼ sekund eksponering?

SEO

Gjort på riktig måte, vil videoer også påvirke din plassering i mange søkemotorer. Googles algoritmer kan lett se om dine brukere/følgere får noe ut av å være på din side, eller ikke. Dette betyr også at videoer med relevant innhold belønnes med økt rekkevidde på både Google og Facebook. Dette krever at du jobber kontinuerlig med å skape digitalt innhold som din målgruppe er opptatt av, og søker etter når de vil finne dine produkter og tjenester.

Bruk den rolige tiden mens andre er på ferie (Å sitter å trykker på telefonen) til å skape merverdi for din virksomhet gjennom videoannonsering.

Tiden strekker til for den som brukeren den.

God Sommer fra oss gutta i Hotspots